Tricket är att tillaga den i en riktigt het stekpanna bara ett par minuter på varje sida, sedan skjuta in den i ugnen ifall det är en tjock biff annars räcker det bara med att låta köttet vila i aluminium folie
Hetta upp olja med en klick smör i en stekpanna. Grillade grönsaker. Servera med krämig potatisgratäng. Lägg på en plåt med champinjoner och tomathalvor
Servera såsen till Entrecôte och smörstekta Champignoner med grön Paprika. Jag och många med mig, njuter av en tallrik där det också får plats mycket grönsaker, som ger viktiga vitaminer och mineraler
Som ni vet, delar jag ytterst sällan med mig av recept som innehåller kött här på bloggen. Men när jag nu väl äter kött - då vill jag att det ska vara så smakfullt som möjligt, och aldrig, aldrig, aldrig mer än medium stekt - hellre mer mot rare
En fin liten bjudrätt som med fördel kan lagas i förväg för att senare hettas upp. Det går bra att frysa köttblandningen i sin sås, men grönsakerna och potatisen bör inte tillsättas förrän strax före serveringen
Skiva entrecoten tunt och vänd ner i marinaden så, se till att marinaden täcker köttet. Detta recept baserat på ris, grönsaker och nötkött med spännande smaker lockade mig och jag nosade sedan vidare på just denna rätt
Enligt receptet skall salladen serveras till stekt ryggbiff eller entrecote (som man skär i bitar). Lägg upp medelhavsmix, grönsakerna och löken i en skål