Ryggbiff medädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Har lite svårt att äta dem rakt av med undantag för brieost fast det är säkert ingen ädelost. Istället för att smälta ner en bit färsk ost i grädden kan du köpa ädelost på tub och sprutta ner i gratängen
Blanda majsen med lite olja, salt och peppar. liten bit ädelost. Blanda ihop allt med majsen. Lägg på majsröran, några skivor ädelost och en klick gräddfil, rulla ihop och ät, muums
Bulta entrecôteskivorna lätt med handen. Mosa osten med en gaffel. Skär ett kryss i toppen på varje tomat, lägg tomaterna på fatet bredvid köttskivorna och pensla tomaterna med olja
Mixa ädelostenmed lättcrème fraiche. 75 g ädelost. Rosta pinjenötterna i en het och torr stekpanna. Dela knipplökarna på längden och skär bort rotbiten och det översta av stjälken
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda medädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
entrecôte bakad under täcke av ädelost och dadlar, smörad äppelpuré och sparris medädelostsås. Inspirerade av Masterchefprogrammen, har vi börjat med en onsdagsutmaning i det Wibergska hemmet
Entrecote, potatisrulle med getost och rosmarin, ädelostsås och pressgurka. Potatisrullen med getost från nyårsafton har vi drömt om sedan dess, så den gick i repris, och till detta gjorde vi en snabb ädelostsås eftersom vi fortfarande har kvar ädelost sedan i julas
Bulta entrecoteskivorna lätt med handen. Mosa osten med en gaffel. Skär ett kryss i toppen på varje tomat, lägg tomaterna på fatet bredvid köttskivorna och pensla tomaterna med olja