Dels testade vi dom alla tre till förtugget, alltså korvar, nachos, guacamole och salsa, och dels så stänkte vi dropparna på huvudrätten, fajitas med entrecote
Vi grillade champinjoner, paprika, cocktailtomater, olika sorters korv och entrecote. När vi firade morsdag förra lördagen (lite i förskott) samlades vi hemma hos mamma och Staffan och åt en mumsig grillmiddag
Har aldrig varit så stort fan av entrecote pga mängden fett men dom gånger jag testat i sommar så är det fantastiskt gott, mer smak pga fettet som man kan kalla den naturliga kryddan till köttet
Denna dag var det dock en annan femma, fortfarande inte mycket men det som trängdes i disken var desto bättre, lite mixade grönsaker, några ostar från favvo stället Jarseost, lite härligt marmorerad entrecote och några olika varianter lax från Wahlström's fiskardotter, där en kallrökt bit fick följa med hem
En hederlig Entrecote slår allt. Kan man lyckad med ”Dennis korvar” på grillen och hur isåfall. baconlinda den och grilla indirekt tills baconet får fäste sedan bränn av korven
Ville man ha en mer klassisk entrecote eller liknande så var det dyrare än de alternativ de själva åt mest av, men jag menar, entrecote och pommes, det kan man äta precis vart som helst, här vill man ju gärna testa något lite mer lokalt
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Ja, efter rapporten för några månader sedan om de uppenbara hälsoriskerna med att äta för mycket processad korv och rött kött kanske en och annan övergår till kyckling och fisk
Kvällen fortsatte med smördegsbakad oxfilé samt saltbakad entrecote, potatisgratäng( där kocken för övrigt odlat potatisarna själv) samt två otroligt goda såser, en på vin och en på grädde & cognac