Entrecote ingefära recept

Entrecôte på japanskt vis

Entrecôte på japanskt vis

1-2 msk fint riven, färsk ingefära. 1-2 msk fint riven, färsk ingefära. Till huvudrätt. Entrecôte på japanskt vis

Entrecôte, Hasselbackspotatis och Béarnaise.

Lite hickoryglaze, riven ingefära, riven vitlök, tabasco, limezest och olivolja. För någon vecka sedan på fredagen kom jag över lite fin entrecôte som jag ville lyxa till lite med
Entrecote med wokgrönsaker

Entrecote med wokgrönsaker

Lägg till slut i spenaten och smaksätt med soya, ingefära och en aning kajennpeppar. ½ tsk torkad ingefära
Entrecote med ancho-rub

Entrecote med ancho-rub

1 tsk malen ingefära. Börja med barbecuesåsen. Blanda kryddorna till ruben och gnid in köttet med den. Grilla över glöd ca 3 min på varje sida
Yakiniku

Yakiniku

Ca 500 gram nötkött, biff, entrecote eller lövbiff5 msk teriyakisås1 msk japansk soja4 msk fint strimlad purjolök1 pressad vitlöksklyfta1 msk sesamfrön1 tsk socker1 krm malen ingefära. 1 krm malen ingefära
Pho Bo- Risnudelsoppa med nötkött

Pho Bo- Risnudelsoppa med nötkött

Skala och skär lök och ingefära i grova bitar. Tillsätt kryddnejlikor, stjärnanis, kanelstång, fisksås, lök och ingefära i grytan
Biff med bambuskott

Biff med bambuskott

Riv ingefärabiten fint. Blanda kött, ingefära och soja väl. 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote). 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven). 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote (jag använde entrecote). 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven)
Kinesisk biff med broccoli

Kinesisk biff med broccoli

400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote. 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven). 400 g mört kött som lövbiff, ryggbiff eller entrecote. 1 liten bit ingefära (ca 1 msk riven)
Yakiniku

Yakiniku

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Yakiniku 400 gram entrecôte 1 msk sesamfrö 50 gram salladslök(ar) 0,5 msk rapsolja Sås 2 msk vitlök 1 msk färsk ingefära 0,75 dl japansk soja 0,5 msk sesamolja 1 tsk sambal oelek 1 msk socker Tillbehör 3 dl jasminris 50 gram salladslök(ar) 180 gram böngroddar 1 kruka(or) färsk koriander 1 st lime 350 gram kimchi Köp receptet
Soppa med curry och räkor

Soppa med curry och räkor

Entrecote panang. Fräs chili, shalottenlök, vitlök och ingefära i lite smör i en stekpanna. IngredienserNäringsvärdeper portionEnergi257,5 kcalProtein32,5 gKolhydrater10 gFett9,5 gFibrer1,5 g2 portioner1 L vatten1 tsk curry0,5 tsk gurkmeja1 tsk färsk, riven ingefära1 chilifrukt, finhackad1 vitlöksklyfta, pressad2 schalottenlökar, hackade300 g räkor1 dl havregrädde2 msk lantbuljong (20 g)Tillredning