Entrecote panang. Flankstek med sallad på nyttiga fettkällor från avokado och pinjenötter. KampanjerJunikampanjerSolskyddskampanjAlpha Plus - BonusproduktSmoothiekampanjWalden Farms -10%Urtekram kryddor - 15 %Fyndhörnan
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Vi åt det till en skiva grilladentrecote och kände oss faktiskt piggare och gladare. Jag började med peston där jag helt enkelt rostade en näve pinjenötter som jag körde med lite olivolja och en kruka basilika med mixerstaven
Enkelt, lite rester från dagen innan med naturbeteskött entrecote som vi grillat. Så till den här lunchen toppade jag med lite smulad getost och lite rostade pinjenötter