Blanda gräddfil med majonnäs och övriga ingredienser. 1 burk sparris i bitar, ca 185 g 5 cm färsk gurka 1 syrligt äpple 1 burk gröna ärter, ca 200 g 1 msk hackad syltlök 2 dl Gräddfil 1 dl majonnäs salt och svartpeppar
Klicka på majonnäs smaksatt med curry. 1/2 dl majonnäs. 1. Lägg de två formbrödsskivorna på varandra. Putsa bort kanterna och skär skivorna i 9 bitar så att du får totalt 18 små kvadrater
Marinerade räk- eller havskräftstjärtar blir den finaste sallad att bjuda som entré till en middag eller enbart som lunch- eller kvällsrätt med smör och bröd
Nu är det dags för hedersgästen att göra entré. Till detta serverade jag en sås på 3dl gräddfil, två tjejnävar vardera av dill och gräslök, som jag hämtade i trädgårdslandet, en lagom klick med majonnäs samt salt och peppar