Enrisrökt Vego BBQ Chili, ca 10 portioner. Hej där semesterfirare. Livet är fan fint ibland. Framförallt när man har en kall öl i handen, barnen leker i studsmattan nere på gräsmattan, solen står lagom högt på himlen och grillen eldar på för fulla muggar
Fick en rök av frugan när jag fyllde år i våras. Hittills har jag bara kört baby back ribs i den men nu när jag är ledig tänkte jag testa att röka fisk och kött
Enrisrökt Vego BBQ Chili. Foto. Malin Sydne. Hej. För ungefär en månad sedan var jag iväg och lagade mat åt några vänner på en större hemmafest/minifestival som de arrangerade hemma på sin fantastiska gård
Enrisrökt Vego BBQ Chili. Hej. Jag har en jätterolig nyhet (tycker jag i alla fall. ) jag kommer att samarbeta med Quorn i sommar som en av deras grillambassadörer under sommaren
150-200 g enrisrökt bog. Skär bogköttet i tunna skivor som strimlas och skärs i småbitar. Dela gurkbiten på längden och skrapa bort kärnorna med en tesked
enrisrökt bacon. Börja med att glasera baconskivorna. Sätt ugnen på 175 grader. Skär baconskivorna i mindre bitar och lägg dem i en form så de inte överlappar varandra