Jag serverade den här goda chokladmoussen gjord på vit choklad i ganska små glas och så toppade jag den med passionsfrukt som bryter av fint mot den söta chokladen
Enkelvitchokladmousse med jordgubbsås. Börja med att smälta den vita chokladen med ett vattenbad. ( tänk på att inte ha för hög värme på spisen, när du smälter vit choklad, då den lätt bränns vid)
Frukt och bär i massor, gratinerade med kokosmousse, vit choklad och kokoschips. Om du inte tål mjölkprodukter eller av andra skäl inte vill använda "vanlig" vit choklad väljer du en vit s k veganchoklad, som finns av flera märken
Enkel att göra, prisvärd och räcker till många. Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
I en större kastrull, stek lök och vitlök på låg värme i lite kokosolja tills dom är mjuka. En riktigt enkel och god soppa med morot, paprika, citrongräs och ingefära – toppad med mynta och koriander
Det som blir över kan du enkelt spara i kylen om du håller den väl inpackad i t. Tryck ut cirklar i marsipanen på 12 cm i diameter och lägg dem ovanpå varje kaka, gör veck längst ner på marsipanen, så det ser ut som vitt tyg. 3 st ODENSE Marcipanlock Vit