Ni vet väl att det är superenkelt att göra sin egen tacokrydda. Jag köper nästan aldrig färdig tacokrydda utan gör för det mesta min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
-) Ni vet väl att det är superenkelt att göra sin egen tacokrydda. Jag köper aldrig färdig tacokrydda utan gör alltid min egen, detta för att slippa tex druvsocker, potatisfiber, maltodextrin, klumpförebyggande medel, jästextrakt och färgämne
Tacokrydda (en påse eller mer). Väldigt enkel paj att göra, men ändå. En påse tacokrydda brukar räcka till ca 400g köttfärs, så anpassa efter mängden köttfärs du har. 800 g köttfärs och två påsar tacokrydda
Enkelt att göra och inte särskilt tidskrävande, precis som det ska va. Tacokryddad köttfärsomelett , 3-4 portioner Fyllning 400 g köttfärs 1 gul lök 1-2 vitlöksklyftor 1 påse tacokryddor ½ dl vatten ½ dl chilisås salt, peppar Omelett 4 ägg 1 dl grädde 1 tsk oregano salt, peppar Täcke 1 dl grädde 1 dl crème fraiche 2 dl riven ost körsbärstomater Sätt ugnen på 200°C
Det är verkligen så enkelt att göra egen tacokrydda och du gör det i ett nafs. Första gången jag gjorde egen tacokrydda var när Philip skulle börja smaka av vår mat
Tillsätt tacokryddan samt buljong och chilisås. Men att det är en godare variant på vanlig köttfärspaj och att den är ruskigt enkel att göra, det är så sant