Du kan använda dem precis som vilken annan pasta som helst, i tomatsås, i gratänger, eller helt enkelt bara smaksätta oljan du steker dem i med lite rosmarin och servera dem rakt upp och ner med ett glas gott rödvin
Å denna svampsåsen måste ni testa, enkel och blev sååå god. dubbelpanerad snitzel, matvete, rosmarin, sallad, snitzel, svamp, Svampsås, vitt vin Till 4 personer
Börja med att skära ett snitt i kycklingen och kläm in en stor bit ädelost. Krydda med salt, kycklingkrydda och paprikapulver och linda sedan in varje kyckling i bacon
Ibland kan de som inte är så vana vid vårt sätt bli lite rädda och tro att vi är osams, men de brukar lugna sig lite när de märker att det inte bryter ut något tredje världskrig utan att vi helt enkelt kommer överens om att inte vara överens och för husfridens skull byter samtalsämne
Tycker man det är för mycket salt på köttet så går det enkelt att skrapa bort. Saltrullad entrecôte med svampsås 2 port400 g hel entrecôtegrovsalt2 kvistar rosmarinHäll ut grovsalt i en ugnsfast form, det ska täcka hela botten