Ett gott tips till lördagsmiddagen är verkligen hemmagjord kebab. Servera i pitabröd med vitkål, lök en het röd chilisås och vitlökssås eller som kebabtallrik med krispiga klyftpotatis
Enkelt och gott. På med kebab. På med kebab och. ca 1 kg Kebabkött 1 pkt polar jubileumskaka1 gul lök1pkt färskost vitlök& örter1 burk paprika & chili creme fraiche 1 påse riven ostTomaterStek kebaben. ca 1 kg Kebab
Enkelt är det också, lagom stressfri middag. Det här gjorde jag när jag skulle lyckas laga mat som både min vegetariansyster och min köttälskarsyster skulle gilla, det blev kebab på sojastrimlor, och det gick hem hos hela familjen
Här så tar vi dock ”lövbiffen” och kryddar den med kebabkryddor och sen strimlar vi den så vi får oss ”kebabstrimlor” som har grymt tuggmotstånd och smakar finemang
Väldigt enkel variant av kebab och riktigt gott. När ni ska äta så skär kebaben i strimlor och stek i panna, salta eventuellt och servera med sallad, kebabsås och feferoni
Det jag dock vet är att det är sjukt enkelt att laga jävligt god vegansk kebab och att jag ALDRIG varken har saknat originalet eller klämt mig en fyllekebab av något annat slag än de veganska
Snabbmat kan man verkligen kalla det, hur enkelt som helst. En rätt som passar för folk som kommer hem sent från jobbet och ska få klart middagen snabbt och enkelt