Kryddsmör gör du enkelt själv och det är perfekt att frysa in. En bit benfri kotlett kan man göra mycket olika maträtter av, idag fick det bli en helstekt variant
Snabbmat á la Amanda helt enkelt. Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost
Ugn 125º samt 275º. Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Lägg köttet i en smord, ugnssäker form och efterstek i ugn i 15 minuter
Låt dig inte skrämmas av det långa receptet, det var väldigt enkelt men det tar tid. Är det nån som tänker bjuda på kalkon i helgen istället för det traditionella påsklammet
toast Skagen till förrätt följt av helstekt oxfilé minsann - inte illa. Vi har tidigare bjudit på ett recept på den enklaste fiskgrytan och vi vet att den har fallit många i smaken och blivit väldigt uppskattad, vilket vi tycker är otroligt roligt