Men ibland lyxar jag till det med min variant av Engelsk Frukost. Engelsk Frukost på Jämtska 4 skivor Rökt Fjällsida från Bruksvallarna 1/4 rött Äpple ½ liten gul Lök 1/4 röd Paprika 1-2 msk Smör Havssalt och nymald Vitpeppar 1 tsk Engelsk, grovkornig Senap Lite tärnad Cheddar 1 Ekologiskt Ägg från Pelle och Lisa Hacka lök, äpple och paprika i små tärningar. 1/4 röd Paprika
½ röd Paprika. Pannbiff 300 gr Blandfärs ½ dl Grädde 1 Ekologiskt Ägg ½ tsk Worcestersauce 2 msk Psylliumfrön 1 msk Sesamfrön 1 msk grovkornig Engelsk Senap Havssalt och nymald Vitpeppar 6 skivor Bacon 2 msk Smör Blanda allt till smeten, rör i färsen försiktigt. Paprikamajonnäs 1 dl Ekologisk Majonnäs ½ röd Paprika 1 tsk Paprikapulver ½ tsk Balsamvinäger Havssalt Finhacka paprikan och blanda med övriga ingredienser. 1 tsk Paprika
Första målet intogs på restaurang, en Engelsk Frukost passar fint efter en lång resa. Servera i djup tallrik med färsk, grön Paprika och en Citronklyfta
Jag brukar köpa ett engelskt vegetariskt receptmagazine lite då och då. Sätt ugnen på 200 grader. Koka 2½ dl sköljda och avrunna torkade röda linser i 5 dl vatten i en kastrull i 15 minuter
I och för sig har jag jobbat idag också för det är bara de engelska kunderna som varit tysta. Finhacka löken och tärna paprikan i lite olja och fräs med curry tills grönsakerna mjuknat
En del öl vi sett som självklara inslag på hyllorna har försvunnit, vilket är bra för variationen även om jag stör mig på att ännu en klassisk engelsk winter warmer är borta
Många av ställena har en engelsk meny, var inte blyg för att fråga om du inte ser en. Spetten beställs ett och ett och på dem sitter exempelvis shitakesvamp och paprika, fläsk, njure och bläckfisk