Har ingen källa till den, har nog kommit från någon engelsk tidning. 1 msk ketchup. 1 msk ketchup. Jag var själv inte helt övertygad om rätten, men den var väldigt populär hos min dotter och man så då publiceras den på bloggen
Köttbullar i Rosépepparsås med Grekisk Sallad 250 gr Blandfärs 1 Ekologiskt Ägg 2 msk Grädde 1 msk Psylliumfrön ½ tsk Engelsk Senap 1 tsk Ketchup Några droppar Worcestersauce 1 krm Paprikapulver 1 krm Timjan Havssalt och nymald Vitpeppar Blanda ägg och grädde med kryddor, såser och frön
Piffad med äpplen, honung, pestokrydda med ramslök och en rolig ketchup som är smaksatt med senap (och som jag köpte i en engelsk specialbutik här i Uppsala) blir det faktiskt riktig festmat i all sin enkelhet
Inte för att barnen åt ett uns av det…Barnen åt med ketchup. Vi har brittisk vecka den här veckan, 5 av 7 rätter är brittiskinspirerade Dagens rätt är engelsk… och ja…
Ketchup. Smörj och bröa en avlång form. Rör matfett och socker poröst. Vispaner äggen, ett i taget. Hacka valnötterna och cocktailbären ochblanda ner dem tillsammans med övriga ingredienser
Ketchup. Sätt ugnen på 150°. Klä en rund form, ca 20 cm i diameter, medbakplåtspapper. Blanda mjöl, salt, ingefära, kanel, russin, apelsinskal och korinteri en stor skål