Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd – buljongkokta matgryn av havre, vete och råg med smörstekta gula kantareller, morotsslantar, soltorkade cocktailtomater, röd lök och grana padano serverat på en bädd av olivoljefräst endivesallad
1. Ta bort innanmätet ur tomaterna och tärna i kuber, ca 1x1 cm. 2. Lägg i en stor skål tillsammans med chili, oliver, salladslök, kapris, bladpersilja och hackade sardeller
Ibland brukar vi även blanda i endivesallad, och blanda både röd- och vitkål för att få en fin färg. Vet man av någon som inte tycker om sallad, ja då är detta ett rätt så säkert kort
Tillsätt resten av ingredienserna, utom endivesallad och granatäpple, och blanda försiktigt. Lägg små blad av endivesallad på ett fat och toppa bladen med tabbouleh