Vi hade Kristofers föräldrar över på middag i lördags och bjöd på en trerätters och gott vin. Maten blev lyckad och kvällen likaså, man vet att man har trevligt när tiden bara försvinner
För att göra det lätt samtidigt som alla kan välja det de vill går vi ner till Hotel Diplomat och äter engodmiddag innan vi traskar hem för julklappsöppning med godsaker till
Idag vid lunch kokade jag ihop en väldigt enkel med så otroligt godliten gryta på fläskfilé. Jag håller på med en beställning av exotisk planka och fick en halv fläskfilé över så den åkte ner i en gryta idag med lök, morot, lagerblad och lite av stekskyn från det övriga köttet
Pasta Italiano är perfekt att ha både till enenkel eller finare middag. De flesta tror att man har lagt ner mycket mer tid och möda på rätten, så om du vill imponera på någon är det bara att sätta igång
Nu har jag äntligen hittat riktigt bra nudlar/fettuccine. Middagen var godare än vad bilden visar. Mycket bättre än sjögräsnudlarna och andra märken av shirataki nudlar
Nästa gång ni ska sätta era tänder i ankkött så prova dennasåsen, riktigt gott blir det. Ikväll blir det kyckling till middag och igår festade vi på anka, fortsätter det så här så lär det snart börja växa fjädrar på våra ryggar
Testade en ny Räkcheesecake blev inte riktigt som jag hade tänkt mensmaken var väldigt god. De små godingarna stannade kvar så nu skall vi bygga lego och så blir det ett skumbad