Tänker du grilla i kväll så låt köttet vila. Ekologiskt eller närproducerat, vilket väljer du. Personligen väljer jag nog ekologiskt som gärna får produceras på nära håll
Här gjorde jag ett smakrikt kryddsmör, gott till både kyckling, kött och fisk. Jag fick hem ett prov på helt rena kryddblandningar från Spicemaster, här är det bara ekologiskt odlade kryddor och inga tillsatser alls
Vi har av olika anledningar valt att inte enbart äta vegetarianskt i vår familj men tänker på att när vi äter kött att det ska vara lokalproducerat och ekologiskt
färska champinjoner kryddor och vätska från köttet. 750 gr nötkött( vet inte fetthalten på det så jag tar 15%) 46 SP. 8 SP per biff och då åt vi ekologisktkött från ett djur vi vet hade det så bra man bara kan ha det hos en bonde. 750 gr nötkött( vet inte fetthalten på det så jag tar 15%) 46 SP. 8 SP per biff och då åt vi ekologisktkött från ett djur vi vet hade det så bra man bara kan ha det hos en bonde
Ingen kan få mig att tro att nötkött är bra för miljön. Kött av lamm, vilt, kyckling och gris är bättre för miljön men de två sistnämnda kan vi i Sverige ta hand om bättre
Däremot på tex kött, där väljer jag hellre närproducerat. Ekologiskt är bäst. Hemma i sverige är det ju tyvärr mycket dyrare, men här kostar ekologiskt typ lika mycket som de vanliga varorna
Ekologisktkött är det bästa alternativet, för både djur och natur. Att handla ekologiskt, kravmärkt och hållbart har fått ett riktigt uppsving under senaste åren