Svampomelett är ju förgått. Fräs svampen och blanda upp med philadelphiaost och en skvätt grädde. 2 ekologiska ägg. 1 msk ekologisk 40% grädde. 2 ekologiska ägg
Ekologiskt,. ekologisk,. ekologiskt,. 1 kg vetemjöl, gärna ekologiskt. 3 ekologiska morötter, rivnaTa 600g av mjölet i en bunke och ta i vatten, morötter, salt och surdeg. svamp 1 kg vetemjöl. 3 ekologiska morötter, rivna
Kryddig svamp. Den lite köttiga svampen passar väldigt bra just till att marinera, den blir mycket god som tillbehör till stekt fisk, på varma mackor eller pizza
Krämig svamp. Krämig svamp. Hetta upp en liten kastrull och fräs lök och svamp sakta i 5 minuter. 2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond. 200 g svamp, t ex kantareller och ostronskivling. 2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
Blicken fastnade på ekologisk bacon i affären. Är jag knäpp som köper champinjoner i dessa svamptider. Tortellini är jättegott att gratinera med en ostsås och lite av det man är sugen på
Jag använde ekologisk bacon, en helt ärligt tyckte jag att den var lite sämre än vanlig, synd. Fick ett väldigt vuxet fiskrecept, GI-fiskgratäng med svamp och bacon, av lilla mamma som jag vill passa på att testa
Smakmässigt blir det så mycket godare med färska, Ekologiska grönsaker. Svampen jag använde var unga exemplar av Tegelröd Björksopp, men Du kan förstås ta vilken god svamp som helst
Jag hade närodlad, ekologisksvamp och rotselleri hemma som började sjunga på sista versen. Skära ner på köttet och äta mer grönt, slänga mindre mat och välja mer ekologiskt, närodlat och i säsong