Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Men nu finns det goa grajor i affären så man kan göra en eko-reko-red-thai-curry igen. Så här är det. Scampi som kan köpas billigt är gott MEN förstör miljön eftersom dessa odlingar gått helt överstyr
Glutenfri, ekologisk vegopizza. Allt är ekologiskt, bortsett från kronärtskocka. I mina yngre dagar var pizza ofta på middagsmenyn men nu för tiden köper jag kanske pizza 1 gång om året, och då oftast på nyårsdagen
Barilla Fusilli Eko. Koka upp lätt saltat vatten och koka fusillin al dente. Skär under tiden den rökta osten i tunna stavar, skölj körsbärstomaterna och dela dem i klyftor
Jag älskar att hitta ekologiska varor som jag tidigare inte har lagt märke till. Nu senast var det ekologisk mandelmassa jag sprang på när jag handlade ingredienser till citronmazarinkakan
Kung Markattas dinkelskruvar Tricolore är den godaste pasta jag har ätit på länge. Dessutom livar den upp den enklaste måltid med sina härliga och naturliga färger
Om Sockertroll Att baka är ren och skär terapi för mig. När man till vardags sitter vid ett stressigt skrivbord så är det skönt att skapa något med händerna och se resultaten växa framför ögonen emellanåt
Vad kommer ni på för för- och nackdelar med ekologiskt. Fortsätter såklart med mina gröna mål i år. Får nog utveckla dem lite för vissa grejer har ju blivit en sådan vana att nya utmaningar behövs
Matinspiration tar aldrig slut. Jag lagar kul och bra mat, äter en massa gott på annat håll. Jag har #flamingofredag, går på kokboksrelasemingelparty och poppar kastrullpopcorn från Wepopop