Idag testade jag att göra egen tacokrydda med hjälp av det här receptet. Jag brukar tycka att den köpta tacokryddan är för salt och har en konstig bismak av tillsatsämnen
Det händer förstås att jag använder färdigblandad tacokrydda också. Egen tacokrydda. När jag gör tacofärs brukar jag oftast krydda den själv med spiskummin, paprikapulver, salt och chilipulver men jag har länge tänkt göra en färdig kryddblandning för att göra det enklare när det ska stekas färs
Idag har jag gjort något som jag länge har tänkt göra. egen tacokrydda. Jag brukar visserligen köpa de ekologiska tacomix-påsarna så det blir inte en massa läskiga tillsatser, men de känns onödigt dyra och dessutom är de lite för starka enligt min smak
Rekommenderar verkligen att göra egen tacokrydda istället för att köpa färdigt i påsar, blir mycket billigare och så är det ju roligt att säga att man gjort den själv
Egen tacokrydda som är godare än det man köper från affären. Dessutom inget tillsatt socker. 1,5 tsk salt 2 tsk chilipulver 2 tsk paprikapulver 1 tsk vitlökspulver 1 tsk lökpulver 1 tsk spiskummin 2 krm cayennepeppar Blanda alla kryddor och förvar på ett
Första gången jag gjorde egen tacokrydda var när Philip skulle börja smaka av vår mat. Det är verkligen så enkelt att göra egen tacokrydda och du gör det i ett nafs
Jaså inte det, faktum är att druvsocker är huvudingrediens i såväl Santa Marias kryddmix som ICAs egna kryddmix och jag skulle tro att fallet kan vara detsamma med andra fabrikat också