SÅ HÄR GÖR DU EGNARAVIOLI. RAVIOLI. Skär ut raviolis. (Här hittar du hela receptet på “Den bästa ravioli i stada” som är hämtat från min sommarmeny “Romantik på balkongen i Allers nr 30)
Lagade en väldigt god söndagsmiddag igår av kalvstek, gräddig örtagårdssås och tillbehör, ni ska få recept på den senare men först en grymt god pasta med färsk ravioli
spaghetti, tagliatelle eller ravioli. Förra helgen gjorde jag färsk pasta för andra gången i mitt liv. ) Jag införskaffade mig en pastamaskin för ett år sen så den måste ju användas ibland
Tillsammans med färsk ravioli blir det en härlig vårmiddag. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen eller tills de flyter upp och är klar om du gjort egen ravioli
Det är roligt att göra egen ravioli, men ibland har man helt enkelt inte tiden. Den här gången blev det färdigköpt ravioli med kronärtskocka och till den serverade jag en gräddig sås med zucchini, tomater, lammkorv, chili och lök
Hemmagjord ravioli är ganska roligt att göra, men det är också ett pilligt och tidskrävande arbete. Jag brukar därför inte göra ravioli mer än ett par gånger om året
Så gott folk, gör eran egen pastadeg och era egna fyllningar, det rekommenderas varmt. Raviolin. Egengjort är så himla gott, det går inte ens att jämföra med köpes, det blir som en helt annan maträtt
Giovanni Rana färsk ravioli. Häll i raviolin när vattnet kokat upp. Från Rana till nåt som oftast är butikens egna märke för bara 10 kr inklusive smak av kartong
Primavera betyder vår på italienska så denna ravioli passar ju ypperligt att laga nu. Det är lite omständligt att göra egen ravioli men det blir helt otroligt gott