Wille vill ha äpple i, Gustav vill ha riven ost och Marcus en öl. Jag tröttnar aldrig på fredagstacos. Tillbehören går självklart att variera härifrån till himlen, men de viktigaste tycker jag är rå lök, kladdig guacamole, köttfärs eller pull of pork, färsk chili eller syltad jalapenjo, majschips (som jag brukar krossa och lägga i tortillabrödet) och självklart tacosåsen
Kall öl fungerar ypperligt till denna fantastiskt goda korv. 150 g mjölkpulver. 140 g potatismjöl. Mal först späcket och ställ in det i kylen/frysen för att bli kallt
Men nu gjorde jag eget recept som blir hur dundrans gott, åt och åt kunde inte sluta. 1 dl öl. 1 dl öl. Jag älskar sizzeling fajitas kan inte få för mycket av denna maträtt
Och lite öl finns det också. Vanligtvis så brukar jag använda vitt vin för att smaksätta soppan, men den här gången var jag nyfiken på att testa med öl istället
Under allt prat kom det fram att en samarbetspartner har en blogg om öl. Ett gäng snubbar som gillar öl, dricker, provar och rescenserar - kan det bli bättre