Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Jag brukar blanda tacokrydda själv, så jag gav mig på att blanda ihop egen fajitakrydda. Jag valde dock att krydda kycklingen själv, som egentligen skulle smaksatts med lime, salt och peppar
Gör gärna din egentacokrydda utan socker och tillsatser. Toppa med koriander, lime och kryddor. Botten500 g kalkonfärs eller annan valfri färs1 st ägg1 msk Tacokrydda sockerfri0,75 tsk salt (om det inte finns i tacokryddan)Topping i ugnen2,5 dl salsasås200 g ost riven0,5 dl jalapeños skivadeTopping vid servering2 st avokado1 st rödlök skivad 1 knippe färsk koriander1 dl crème fraiche1 st lime flingsalt nymalen svartpeppar chiliflakes. Botten500 g kalkonfärs eller annan valfri färs1 st ägg1 msk Tacokrydda sockerfri0,75 tsk salt (om det inte finns i tacokryddan)Topping i ugnen2,5 dl salsasås200 g ost riven0,5 dl jalapeños skivadeTopping vid servering2 st avokado1 st rödlök skivad 1 knippe färsk koriander1 dl crème fraiche1 st lime flingsalt nymalen svartpeppar chiliflakes. 1 msk Tacokrydda. 1 st lime. 1 msk Tacokrydda. 1 st lime
Vill ni blanda ihop egen cajunblandning så gjorde jag så här. Jag har tidigare gjort pulled pork ett par gånger utifrån detta recept, men ville nu testa något nytt och använde mig av liknande kryddor som i min tacokrydda och jag får oblygsamt säga att det blev den bästa pulled pork jag smakat