Efterrätter recept

697 Spara
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
79 Spara
Jordgubbstårta med smörkola

Jordgubbstårta med smörkola

Botten. Täck botten på en löstagbar form (med en diameter på 24 cm) med bakpapper. Täck innerkanten på formen med kantfolie
15 Spara
Ris a la Malta

Ris a la Malta

Ris a la Malta på julafton är ett måste. Personligen är jag inte ett dugg förtjust i den andra varianten som kallas apelsinris, där apelsinsaft och skurna apelsinbitar ingår
1 Spara
Påskefterrätt!

Påskefterrätt!

Nu ska jag berätta för er om tidernas bästa idé. Nåja, nästan i alla fall. )Förra veckan fick jag idén och när jag hade bestämt mej för de rätta kopparna, det blev gamla filkoppar av glas, satte jag lite bomullsvadd i dem och sådde påskgräs
Sökförslag och sidor