Efterrätter recept

706 Spara
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Sätt ugnen på 200°C och smörj pajformen. Skala och ta bort kärnhusen på äpplena. Skär i små bitar och lägg i en avlång form (ca 25x20 cm), alternativt en rund form (26 cm)
225 Spara
Rabarbersmulpaj

Rabarbersmulpaj

Sätt ugnen på 180 grader. Tärna margarinet och lägg det i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda snabbt ihop till en smuldeg
15 Spara
Ris a la Malta

Ris a la Malta

Ris a la Malta på julafton är ett måste. Personligen är jag inte ett dugg förtjust i den andra varianten som kallas apelsinris, där apelsinsaft och skurna apelsinbitar ingår
1 Spara
Påskefterrätt!

Påskefterrätt!

Nu ska jag berätta för er om tidernas bästa idé. Nåja, nästan i alla fall. )Förra veckan fick jag idén och när jag hade bestämt mej för de rätta kopparna, det blev gamla filkoppar av glas, satte jag lite bomullsvadd i dem och sådde påskgräs
Sökförslag och sidor