Om du föredrar vegetariskt går det bra att byta ut flanksteken mot skivad halloumi, sojabiffar eller quorn, stek gyllene och häll över samma marinad efteråt
Nudelsallad, kalla kycklingspett, eftermarinerad tunnskuren kall fläskkotlett och heta ananaser. Att vi inte sitter på bästa grilläget i vårt kök är ju ingen hemlighet, eld i köket är inget som hyresvärden uppskattar och när vi har gäster så räcker varken vår lilla elgrill eller minibalkong riktigt till
6 - 8 personer. 1. En riktigt saftig rostbiff tillagas på låg temperatur tills kärntemperaturen. är 55˚. Gnid in köttet med salt, peppar, örter och eventuellt vitlök
Med inspiration ur boken "Ditt nya skafferi" blev lördagslyxen en saftig rostbiff, eftermarinerad i syrlig granatäppeljuice och mynta med knaprigt krunsch till, nedkurad i kajutan med fotogenlampor mot den 5-gradiga kylan utanför,