Eftermarinerad recept

Eftermarinerad oxfilé

Eftermarinerad oxfilé

1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Stek köttet runt om i smör, lägg i ugnsfast form och stick in en stektermometer i den tjockaste delen
Eftermarinerad kyckling med örtyoghurtsås

Eftermarinerad kyckling med örtyoghurtsås

Det här är definitivt den godaste kycklingen som finns. Jag fullkomligt älskar den här rätten som min mamma hittade på internet för många år sedan
Eftermarinerad rostbiff

Eftermarinerad rostbiff

1. Blanda senap, 3 msk hackad kapris, olja, vinäger och örter. 2. Lägg köttet på ett fat, strö på tomater och ringla marinaden ovanpå
Helgrapport och helgmat!

Helgrapport och helgmat!

Eftermarinerad rostbiff. I dag kommer ni att få vara med om en premiär här i vårt kök, något helt otroligt som faktiskt aldrig hänt förut
En buffé med asiatiska smaker

En buffé med asiatiska smaker

Nudelsallad, kalla kycklingspett, eftermarinerad tunnskuren kall fläskkotlett och heta ananaser. Att vi inte sitter på bästa grilläget i vårt kök är ju ingen hemlighet, eld i köket är inget som hyresvärden uppskattar och när vi har gäster så räcker varken vår lilla elgrill eller minibalkong riktigt till

Stek - Fransk rostbiff

6 - 8 personer. 1. En riktigt saftig rostbiff tillagas på låg temperatur tills kärntemperaturen. är 55˚. Gnid in köttet med salt, peppar, örter och eventuellt vitlök
Marinerade majskolvar

Marinerade majskolvar

1. Skär majskolvarna i 3-4 cm breda bitar. Grilla bitarna runt om tills de får fin färg. 2. Medan majskolvarna ligger på grillen

Eftermarinerad bogstek

Värm ugnen till 100°. Lägg köttet i en stekpåse enligt beskrivningen på förpackningen och stick en köttermometer i köttets tjockaste del

Marinlyxig granatäppelmarinerad rostbiff

Med inspiration ur boken  "Ditt nya skafferi" blev lördagslyxen en saftig rostbiff, eftermarinerad i syrlig granatäppeljuice och mynta med knaprigt krunsch till, nedkurad i kajutan med fotogenlampor mot  den 5-gradiga kylan utanför,