Häll upp yoghurten i en skål och häll över jordgubbarna och fruktsaften. Använder du vanilj yoghurt blir den inte lika syrlig som om du använder naturell
Hursomhelst så blev det här en himmelskt god efterätt som passar fint i december. Sugarhigh advent, dessert, french toast, hasselnötter, italienskt, kolasås, panettone, päron, recept, turkisk yoghurt
Har den i smoothie, på gröt, i kvarg, på yoghurt, i efterätter och slevar i mig en sked emellanåt. Ett tips är att tvätta ut glasburken när den är slut och använda den som smoothies-glas eller kanske till goda lager på lager efterätter
Min mamma gjorde en så himla god efterätt till oss på påskafton. Den här hade smaken av vit choklad men var ändå inte för söt utan litelite syrlig av yoghurten
Vi blev rätt mätta av detta och maten så någon direkt efterätt orkade vi inte med. Till detta hade vi turkisk yoghurt istället för gräddfil och istället för pitabröd eller tacobröd så hade vi vanligt bröd