Lägg bären och vattnet i en bunke. Bara jag som älskar efterätt. När du mosat bären häll i proteinpulvret och vispa med elvisp tills det blivit ett stort fluff, jag vispar tills smeten nästan kryper upp på visparna
Mixa bären med en stavmixer. Hallonpannacottans grundrecept är Alexandra Zazzis, hämtat från senaste numret av Buffé, men jag bytte ut hennes svarta vinbär mot hallon vilket fungerade alldeles utmärkt
När man kanske inte har supermycket tid att fixa en efterätt, så är detta receptet perfekt. Jag älskar verkligen att baka med nutella och detta är en len nutella mousse med ballerina kladdkaka botten och lite bär och choklad på toppen
Det här är efterätten som jag har gjort absolut flest gånger och prövat mig fram för att få exakt den dos choklad som jag så ofta känner ett stort behov av
Min mamma brukar göra den till efterätt och servera varma hallon till, och jag ljuger inte när jag säger att jag utan problem skulle kunna äta en hel form av denna underbara kaka
Toppa med bär, och om man vill ett tak av maräng. 4 dl frysta eller färska bär. Sätt ugnen på 125°. Vispa äggvitorna till skum, tillsätt sockret och fortsätt vispa tills du kan vända skålen upp och ner utan att smeten faller ut
I torsdags så fyllde jag år så min familj och mina vänner kom hem till oss på mat och efterätt. äpple, kanel, bär, choklad, kardemumma, rotfrukter, pumpa
Den här efterätten har jag sprungit på ett par gånger när jag har varit i Skottland. Så antingen är du old school och kör på så få ingredienser som möjligt eller så uppgraderar du med nötter, riven choklad och olika röda bär