Dumlepaj recept

Dumlepaj

Dumlepaj

Dem här dumlepajen är helt ljuvlig. En mördegsbotten med dumle, sen toppas den med mer dumle och färska jordgubbar
Parks klassiska dumlepaj

Parks klassiska dumlepaj

Nötbotten. Sätt ugnen på 175° • Lägg hasselnötter ochmandlar i en mixer och mixa till ett fint mjöl • Tillsätt bakpulveroch socker, blanda ihop • Rör därefter ner sirap och sist äggvitan• Häll smeten i en bakplåtspappersklädd springform(cirka 24 cm i diameter) och grädda i 15–20 minuter • Låt svalna
Banan & dumlepaj

Banan & dumlepaj

Sött och sliskigt så det förslår. Börja med att göra en söt pajdeg. 175 g smält smör blandas med 1 dl socker
Banan- och dumlepaj

Banan- och dumlepaj

Denna underbart goda paj gör jag ibland. Min son ÄLSKAR den. ). Även övriga som jag bjudit på den här godbiten har gillat den mycket

Dumlepaj

Dumlepajen kan ätas varm eller kall. Knåda ihop smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en lite smulig deg

Banan och dumlepaj

Smält smöret. Rör i direkt i kastrullen, övriga ingredienser. Sprid ut lite av smuldegen i botten på en smord pajform