Häll druvjuicen, limesaften och alkoholen i en stor skål (eller hink). Smaka av med citronsaften, eventuellt även lite socker, beroende på hur söt druvjuicen är
Fruktjuice, Druvjuice, Juicekoncentrat, Fruktpuré. Jag har flera gånger nämnt lite kort att jag håller på med en sockerdetox eller sockeravvänjning, men jag har dragit ut på att skriva ett eget inlägg om det hittills
2 glas 2 dl kolsyrat vatten 2 portioner Nescafé Espresso (cirka 3 tsk snabbkaffe) 10 cl körsbärsjuicekoncentrat (eller druvjuice) Häll upp juice och kolsyrat vatten
Jag vet att det inte är den bäste, snyggaste, häftigaste eller rent av bästa Barolo som huset kan uppbåda men ikväll fixar den allt som inget annat kan, nämligen perfekt drickmogen druvjuice från en druva och område som både gäckar, lockar och avskräcker i all sin prakt
Kvaliteten var tydligen ett problem under början och mitten på 1900-talet men på senare år har man ryckt upp sig ordentligt och förutom den franska tidningen ger Richard Juhlin stora tummen upp till druvjuicen som bröderna Laurent och Jean-Hervé förmedlar från Avize, Aÿ, Dizy och Hautvillers
Druvjuice. Druvjuicekoncentrat. Det är inte alltid lätt att hitta det dolda sockret i våra livsmedel. Om du vill dra ner på ditt sockerintag kan denna lista vara till hjälp, här är över 150 olika namn som visar att produkten innehåller tillsatt socker
Fruktjuice, Druvjuice, Juicekoncentrat, Fruktpuré. Det pratas mycket om det ”dolda sockret” och det går ständigt att läsa artiklar i tidningarna vilka sockerfällor man ska undvika, men det gäller att vara observant och veta hur man ska leta efter det sockret själv
Under vintern vinifieras druvjuicen, och under hela året har Gérard och hans fru Natalie vinkällaren öppen för de kunder som vill komma in och smaka på hans vin