Dressing recept

8 Spara
Lättjord dressing

Lättjord dressing

Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka. 1 msk dijonsenap
35 Spara
Coleslaw

Coleslaw

Rör samman majonnäs, crème fraiche, salladskrydda, salt och peppar. Strimla vitkålen och morötterna fint och blanda med dressingen
3 Spara
Nudelsallad

Nudelsallad

Tillaga nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skölj hastigt i kallt vatten och låt rinna av. Plocka salladen och skölj i kallt vatten, låt den rinna av
16 Spara
Ceasardressing

Ceasardressing

Bjuder här på ett recept på en god ceasardressing. Bjuder här på ett recept på en god ceasardressing. 1 msk pressad citron1 äggula1 tsk dijonsenap1 tsk worcestershiresås4 sardeller, finhackade1 pressad vitlöksklyfta1 dl finriven parmesanost2 dl olja, neutral smak1 dl majonnäs (hemmagjord eller annan som inte smakar starkt av vinäger, tvi)Blanda allt utom olja, ost och majonnäs
8 Spara
Caesardressing

Caesardressing

Vispa ihop äggula, vitlök och sardeller till dressingen. Tillsätt oljan droppvis under vispning. Rör i övriga ingredienser och smaksätt med salt och peppar
3 Spara
Anettes kycklingsallad med primörer

Anettes kycklingsallad med primörer

4 kycklingbröstfiléerhavssalt och grovmalen svartpepparca 50 g (några nävar) färsk bladspenatca 2 nävar rucolasallad1 bunt sparris (8-10 stjälkar)knappt 1 dl svarta oliverca 2 nävar sockerärterca 400 g körsbärstomater1 pkt krasse (klassisk smörgåskrasse)1 pkt knaperstekt baconDressing
2 Spara
Tapas: Skaldjurssallad

Tapas: Skaldjurssallad

En favorit på lördagskvällen är tapas. Tapas är väldigt gott och sen är det dessutom en väldigt social måltid där alla kan vara med och bestämma några rätter var och sen är det även väldigt trevligt att laga maten tillsammans
1 Spara
Saffransdressing med färska fikon

Saffransdressing med färska fikon

Skölj all sallad och låt det droppa av lite, medan vattnet rinner av så blanda dressingen och låt stå medan du lägger upp salladen på tallrikar, smula mögelosten och fetaosten över salladen och sen dekorera med fikonen och ringa över dressingen
6 Spara
Mattias Mangodressing (4 port)

Mattias Mangodressing (4 port)

IngredienserEn mixad mangoRikligt med olivoljaEn skvätt äppelcidervinägerEn stor vitlöksklyftaEn stor nypa torkad salviaEn nypa grovt havssaltLite grovmald pepparEtt gäng finhackade basilikabladSom avslutning en knapp tesked nyslungad rå honung från bondens marknadGör så härBlanda allt i en skål
Sökförslag och sidor