Urgod och enkel hamburger dressing. Passa på och grilla nu och gör denna dressing. 2 dl cremefraiche. 6 – 8 msk majonäs. Ta fram innan serveringen 2 dl cremefraiche. 6 – 8 msk majonäs
Lägg i cremefraiche, majonäs, salt och chilipeppar och mixar ihop allt till en slät sås. Till maten kommer det även att serveras en dressingmed smak av ruccola, soltorkade tomater och pesto
Örtsåsen är enkel, blanda ihop lika delar majonäs, cremefraiche och gräddfil. Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra
Blanda alla ingredienser till dressingen och ställ i kylen. Du kan avnjuta din sallad som den är med tex fetaost, servera som tillbehör till grillat eller packa ner i matsäcken nästa gång du ska på en utflykt
Blanda ingredienserna till dressingen och blanda ihop med kålen och moroten. Majonäs ska det ju absolut vara i men har sedan sett lite olika varianter, en del tar gräddfil, en del tar cremefraiche och en del tar matlagningsyoghurt
Dressing. Med anledning av vårt jubileum ordnade jag en trerättersmiddag som fick en liten kärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Blanda dressingen väl med den strimlade kålen och de rivna morötterna. Dressing. Idag serverades coleslawen med färsk vitkål så jag hoppade över att slaka kålen p
Inga svårigheter med den förstås, ett tips är dock att hälla över en dressing bestående av olivolja och pressad citron när couscousen fortfarande är varm, då suger den åt sig och blir supergod, sedan är det bara till att tillsätta grönsaker efter vad man har hemma
Servera med den kalla, heta dressingen. Till påsk är det otroligt gott med lax i alla dess former. Dessa laxbiffar är vansinnigt goda tillsammans med den kalla såsen med lite hetta i
Romsås/dressing. Grillbloggen i all ära men den får ligga på is ikväll för idag har jag lagat gammal hederlig husman och igår gjorde vi en stulen husman i form av den Italienska klassikern lassagne, fast såklart med lchf touch
Denna gång blev det chilikryddad nötfärs med grön paprika/sockerärt, grovrivna morötter, timjanstekta plommontomater med champinjoner och en kall vit örtdressing