Dragon kanin recept

Kaninfrikassé och kommentarer

Kaninfrikassé och kommentarer

Kaninfrikassé med vitt vin, senap och dragon. Låt mig bara konstatera att kombinationen av vitt vin, dijonsenap och dragon är något av det bästa jag vet

New York: Finmiddag på Daniel

Linus valde tasting of rabbit med kaninterrine och kanin i gelé med dragon som också var en stor förrätt och såg riktigt god ut
Överbakad kaningryta

Överbakad kaningryta

ett stycke kanin minus två filéer (fileérna användes i lördagens åttarätters prettomiddag). Kaningryta

DRAGON KANIN

Skala och skiva lök och morot och lägg dem i grytan tillsammans med några persiljekvistar, lagerblad, dragon, pepparkorn och pressa i saften av halva citronen

Kaningryta med rödvin

Fick köpa kaninkött av H. Skar bort köttet från benen på kaninen - marinerade inte benen då jag marinerar i plastpåse och benen gör hål i påsen

Dijonkanin med dragonsås

Häll över marinaden och krydda med peppar, salt och torkad dragon. Ta av dragonbladen från kvistarna och finhacka dem