Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. DoubleChocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill
Nu ska jag gå och fota en alldeles underbart god vit choklad cheesecake som jag gjorde igår. DoubleChocolateCake200 g rumsvarmt smör270 g strösocker3 ägg60 g kakao300 g vetemjöl½ tsk bakpulver1½ tsk bikarbonat1 tsk vaniljsocker1 tsk salt3 dl iskallt vattenSätt ugnen på 175 grader
Chocolate,. Cakes,. chocolate,. cake,. one bowl chocolate,. SSSSS+++++ Ingredienser chocolatecake, One Bowl ChocolateReceptet ger 4 runda bottnar på ca 18 cm eller 3 på 22-23 cm. En sats räcker till att frosta och fylla en liten tårta , ca 16-18 cm, eller till 20 cupcakes2 1/2 dl strösocker0,6 dl vatten4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor2 msk strösocker300 g rumsvarmt smör fördelat i små bitar4- 5 rejäla msk mörk kakao (själv använde jag min svarta kakao som jag hade köpt på nätet) eller150 g smält chokladBlanda 2,5 dl strösocker och vatten i en kastrull och koka tills det når ca 118 grader
Doublechocolate får också hoppa in i namnet då jag valt att toppa den med grovhackad choklad. Jag kallar denna brownie för brownie cake/browniekaka, då den är lite tjockare och mer "kakaktig" än den klasiska brownien
DoubleChocolateCake. If I would let him decide, there would be a cake with marzipan on top, he must, like me, to expand his horizon so I Googled around like and came across a chocolatecake that I just knew that I bake
double (heavy) cream. Melt the dark chocolate, either in a bowl over a pan of gently simmering water or in short bursts in the microwave, set aside to cool slightly
For the cake, put the butter and chocolate in a saucepan and. Chocolate is never wrong and I enjoy baking with dark chocolate, it will not be as sweet as with milk chocolate
N. ä. r. j. a. g. f. ö. s. t. å. n. e. p. o. d. w. h. i. l. m. k. c. b. v. ,. y. u. M. J. E. D. ". P. F. L. H. 3. 2. 1. /. 5. 0. 4. 7. %. -. S. V. B. R. K. x. G. C. 6. d l