Jag plockade de största blad jag kunde finna på lotten och tog hem dem för att göra dolmar. Jag hade snöre runt mina dolmar men jag tror inte att det behövs, de verkade ligga på plats ändå
I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
Dolma är en trevlig rätt, man kan äta den kall eller varm, som tillbehör eller som en hel måltid. Smaken skiljer också bland dolma, sura, välkryddade eller milda smaker av t ex örter
Dolmar är en av mina favorit maträtter, jag brukar laga dolmar en gång i månaden. Vart dolmar har sitt ursprung vet jag inte riktigt men alla i Mellanöstern gör dolmar på olika sätt
För detta recept krävs ett besök till en orientalisk butik för att hitta torkade aubergine skal som oftas packeteras i en genomskinlig påse och de är små och stenhårda samt granatäpple sirap