Doften av nybakt recept

Nybakta Frukost Frallor

Nybakta Frukost Frallor

Det är inge vidare väder ute idag, jag förgyller istället tisdagskvällen hemma genom att låta doftenavnybakt sippra ut i trapphuset
Doft i topp

Doft i topp

Doften Tolvekarna inspireras av hennes lantstället på Tyresö och doftar jordig ekmossa, timjan och björk
Russin och Hasselnötsbröd med inslag av Surdeg

Russin och Hasselnötsbröd med inslag av Surdeg

Två avlånga brödformar. September 2011 startade jag min surdeg, det är en surdeg av vete. 1 dl surdeg av vete (se recept här). Lägg limporna i smorda avlånga brödformar och jäs under bakduk i cirka 1 timme. 1 dl surdeg av vete
Silvia kaka

Silvia kaka

Recept av En doft avnybakt. Smält smöret och ta av det från plattan, rör i strösocker och vaniljsocker
Kalljäst bröd i gjutjärnsgryta

Kalljäst bröd i gjutjärnsgryta

Vill ha en extra krispig yta på brödet kan du slänga in lite vatten i botten på ugnen när du tagit av locket
Oreo Cake Pops med Vit Choklad

Oreo Cake Pops med Vit Choklad

Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Bästa Tårtbotten

Bästa Tårtbotten

På den tiden bakade jag knappt tårta alls och därav blev det aldrig att jag testade receptet. Receptet kommer från bloggen Heavenly Cupcake, tack ännu en gång Danielle för att dina recept aldrig gör mig besviken
FrukostMuffins (LCHF)

FrukostMuffins (LCHF)

Lägg lite ost i botten på varje grop av den smorda muffinsplåten och toppa med bacon (jag brukar fördela ett bacon per muffins)
Crème Brulé

Crème Brulé

Det krispiga locket av socker och där under en len kräm som bara smälter i munnen. Enklare efterrätt att förbereda finns nog inte, proffsigt ser det också ut när man bränner av dem precis innan servering
Smörkräm till tårta

Smörkräm till tårta

Det här receptet minns jag inte vart jag hittade från första början (många recept ser däremot liknande ut)