Djävulsägg, eller fyllda ägghalvor, kan piffa upp vilken regnig fredag som helst. Idag körde jag på en ganska mild variant, men du ska inte vara rädd för att köra i lite chili i röran, det finns en anledning till att det kallas "deviledeggs"
Vill du ha lite extra sting och hetta i dina djävulsägg. Djälvulsägg - DeviledEggs - åt jag första gången när jag bodde i New York, där de är vanligast förekommande på fester, som plock- och mingelmat, eller vid högtider såsom jul och påsk
Djävulsägg, eller deviledeggs som de heter på engelska, är hårdkokta ägg som man delat på hälften och blandat gulan med ingredienser som majonnäs, senap och ofta ett hett inslag som chili, jalapenos eller sambal oelek
Heta djävulsägg eller deviledeggs är en utmärkt rätt för Bradleyröken. Så ni som aldrig provat varken djävulsägg eller den gravade, torkade och rökta äggulan – här har ni chansen att på ett bra sätt kombinera de två