Så här gör du. 1. Blanda mjöl och gryn. Skapa en grop i mitten och knäck äggen där i. Tillsätt salt och använd en gaffel för att blanda äggen i mjölet, små mängder åt gången
Innan jag packar ihop datorn tänkte jag bara tipsa om världens snabbaste lunch som vi åt i lördags - en kylskåpsrenssallad med dinkelpasta och pocherat ägg på toppen
Lite försiktigt återgår vi till dinkelpasta som var standard här hemma förr. Jag har varit trött länge nu, i många månader har jag varit trött och sliten
Servera med dinkelpasta, parmesan och sallad. 1. Hacka löken och vitlöken. Fräs i olivolja. Då löken blivit mjuk och fått lite färg tillsätts quornfärs
300 gram dinkelpasta. 1. Skölj och strimla purjolöken tunt. 2. Koka pastan mjuk i mycket lättsaltat vatten. Tillsätt purjolöken i slutet av koktiden, alltså i samma vatten som pastan
200 g dinkelpasta eller pasta av valfri sort. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Fräs kantareller och purjolök med smör i en medelvarm stekpanna