Vår favoritpaj, Medelhavspaj, har fått sig en ansiktslyftning och pajdegen gjorts något nyttigare. Vetemjöl har bytts ut mot fullkornsdinkel och sesamfrön, grädde och olja har bytts ut mot mjölk
Jag är helt galen i roquefortost och som laktosintolerant är det alltid bra med ostar gjorda på get- eller som i det här fallet fårmjölk som i alla fall jag tycker funkar bättre än komjölk, om de komjölksostarna är långlagrade
Jag gillar pajer speciellt mycket på sommaren. De är lätta att variera efter vad som finns i kylen och räcker oftast till åtminstone ett par middagar/luncher
När man har blivit för gammal för Kinderägg måste man anstränga sig för att få sina överraskningar. Idag överrraskade jag mig själv med att laga en paj
Paj är perfekt mat till picknick och buffé men även som bjudmat om man är många. I kväll gjorde jag en pajdeg av dinkelmjöl som jag fyllde med fetaost, broccoli och oliver