Skölj strömmingsfiléerna. Lägg dem på smörpapper och strö över dillen på köttsidan. Rulla ihop strömmingsfiléerna med skinnskidan utåt och lägg dem i en ka-strull med skarven neråt
Skölj och torka av filéerna. Lägg dem på ett smörpapper med skinnsidan nedåt. Salta och peppra. Lägg en sträng kaviar på varannan filé och strö över dillen
Dillströmming med wasabislungad nypotatisIbland överträffar man sig själv lite grand och idag skippar vi all falsk blygsamhet och lagar den här fantastiskt goda strömmingen
1. Skölj strömmingsfiléerna. Lägg dem på smörpapper och strö över dillen på köttsidan. Rulla ihop strömmingsfiléerna med skinnskidan utåt och lägg dem i en ka-strull med skarven neråt
Koka upp hallonen utan vatten i kastrull på högsta värme. Låt sjuda 2 minuter, dra från plattan. Rör i sockret, smaka dig till lagom mängd, det beror på hur sura hallonen är
1. Skölj och torka av filéerna. Lägg dem på ett smörpapper med skinnsidan nedåt. Salta och peppra. 2. Lägg en sträng kaviar på varannan filé och strö över dillen