Dillpanerad recept

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Dillpanerad fisk med remouladsås och ärtor

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 1 kruka(or) dill 2 dl ströbröd 0,75 tsk salt 3 krm svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sås 2 dl crème fraiche 150 gram cornichons 2 msk kapris 1 klyfta(or) Citron , ca 1 msk 0 st salt 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram färskpotatis(ar) 250 gram gröna ärtor 4 klyfta(or) Citron Köp receptet
Torsk med smak av dill + barnmat

Torsk med smak av dill + barnmat

Dillpanerad torsk med kall sås.  . Godkväll mina vänner, helgen gick fort. eller hur. Ikväll åt vi en av våra favvisar här hemma
Massa mat!

Massa mat!

Ost- och dillpanerad hajmal. Vitlöksbröd med ost och kalkon till förrätt (5p) och Ost- och dillpanerad hajmal med kokt potatis och citronsås till huvudrätt (9p)
En ren fröjd

En ren fröjd

Imorgon är det jag som bjuder på dillpanerad kolja med gyllene yoghurt. Nej, detta inlägg är inte sponsrat

Senapsstompade rotfrukter med dillpanerad kycklingfilé

4 kycklingfiléer1 liter vatten3 msk salt1 msk socker1 dl hackad dillsmör800g rotfrukter och potatis, jag använde morot, kålrot och potatis3-4 msk creme fraiche alt matlagningsyoghurt2-3 msk senapsalt, pepparBlanda samman vatten med salt och socker