Kantskär brödskivorna och smula ner dem i en bunke. Häll på mjölk och låt dra 10 minuter. Blanda ner färs, salt, peppar och dill och arbeta ihop till en smidig färs
Kantskär brödskivorna och smula ner dem i en bunke. Häll på mjölk och låt dra 10 minuter. Blanda ner färs, salt, peppar och dill och arbeta ihop till en smidig färs
Blev så sugen på Mozzarella sticks idag så jag gav mig på ett eget försök. Gott var det, men inget kan förståss jämföras med den ”äkta varan” (med 1000 tillsatser)
God kväll lchf-vänner och ni andra oxå. ) Jag måste be om ursäkt till er som inte är lika frälsta i grillning som jag är, Det blir ju inte så mycket traditionell matlagning från min sida såhär års men ni får helt enkelt hålla ut eller så hoppas jag att ni följer mig även på och blir smittade av min grillentuseasm
Ingredienser Portioner. 4 550 g rödingfilé 1/2 tsk lemon- pepper och dillkrydda 200 g färskost 2 dl finriven Västerbottensost 200 g svamp (t ex champinjoner eller kantareller) 1/2 dl finskuren gräslök Till servering potatismos kokt broccoli Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sätt ugnen på 225-250 grader. Börja med att tina kycklingfiléerna, är de olika stora kan det vara lämpligt att dela vissa så att de inte blir ojämnt tillagade i ugnen
Räkcocktail känns lite, för att inte säga mycket sjuttiotal för mig, en klassisk förrätt som man serverades på de flesta restauranger för 35-40 år sedan
Provmatlagning. Kvällens måltid var en pastasallad med stekt halloumi som tillbehör. Snabbt tillagat och perfekt till alla kommande utflykter, grillkvällar och festtillfällen som kan dyka upp under sommarhalvåret