Red av såsen med redning eller toppredning (mjöl blandat med vatten), använder du det senare är det viktigt att koka ordentligt så mjölsmaken försvinner
utvinns ur frön av guarväxten (Cyamopsis tetragonoloba), som är en baljväxt. med vin, vatten, örtsalt, vitpeppar, lagerblad och dill själkar, låt allt koka
Lite comfort food, som dillkött men utan ättika och dill – det vill säga gott. Fylligheten och den lilla restsötman i vinet gifte sig perfekt med maten
Häll på honungen, vinägern och tomaterna och tillsätt kryddorna. Tillsätt kycklingfond och vin. Att dricka till Överlag kan man säga att lätta röda viner gör sig bäst till kycklingrätter, men det beror naturligtvis på hur den är tillagad och på tillbehören
Hemma i pappas kök kokade pepparrotskött, dillkött, soppor och grytor i timmar på spisen. Farsan lagade, vad jag då minns faktiskt aldrig just coq au vin, men jag har alltid tyckt att det låtit så gott så det fick bli mitt första försök
Smaka av balansen mellan ättika och socker, såsen ska smaka ungefär som den man gör till dillkött. Häll i buljong, vitt vin och grädde och låt koka ihop till ungefär hälften