Lägg riset i en nonstick-kastrull. Häll dillköttet i en skål. Häll riset i ett durkslag. Dillköttet. Skölj riset i varmt vatten så den sista lösa stärkelsen försvinner
Servera med potatis eller ris för den som vill…. Visste ni att det finns en Dillköttsakademi. Dillkött var det bästa jag visste som barn, den sötsura såsen, det trådiga köttet och morötterna som gör rätten komplett
Dillkött är en riktig klassiker som smakar fantastiskt gott. Servera med ris eller potatis. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfilé istället
VegetarisktDillkött. Här är ännu ett recept från min kommande bok om svensk vegetarisk husmanskost. När grötriset är färdigkokt och krämigt så blandar du det med vegofärsen
dillkött på kalv är väl gott. Servera med ris eller potatis och kokta morötter. Slutresultatet blir ändå så in i bombens gott, minst lika gott som "riktigt" dillkött
Söndag - Dillkött. Tisdag - Vitlöksstekt fisk med mangoris och limesås. Just denna söndagen tycker jag att ni ska lägga ner extra enegi på matlagningen och servera en riktigt klassisk svensk husmanskost till middag - dillkött
Hemma ändrade pappa om receptet, använde höns eller kyckling i och hade ris till. Ibland serverades dillkött (ja, jag åt kött på den tiden, men jag kan knappast säga att det var någon favorit - jag gillade mest sås och potatis