fryst dill. En helt fantastiskt god ugnsbakad torsk i sås med ingefära, gurkmeja, vitlök och örter. salta, peppra samt krydda fisken med dill, gräslök, timjan, libbsticka
25 g sesamfrön (eko) 25 g solrosfrön (eko) 25 g chiafrön (eko) 25 g linfrön (eko) 100 g polenta (eko) 25 g bovetemjöl (eko) 3 g salt 6 g dill, fryst (eko) 3 g gurkmeja 12 g rapsolja (eko) 175 g vatten, kokande
1. Sjud alla ingredienser sakta i 20-30 minuter. 2. Låt svalna. 3. Pressa i lite extra citron efter smak. 4. Sila, häll upp drycken i ren flaska med tätslutande kork och kyl
Hacka kapris och dill. Ha i lite gurkmeja om du vill få den lite gulare. 1/4 dl hackad färsk dill. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök. ett knippe färsk dill (ca 1/2 dl). 1/4 dl hackad färsk dill. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök
Till laxen gjordes en sås med citron och dill. Citron och dillsås. ½ dl finhackad dill. 2 krm gurkmeja. Jag köpte färsk laxfilé som jag kryddade med salt, citronpeppar och limesalt
Rökt tofu med hollandaise, gräslök och dill. Kombinationen av lite gurkmeja och svart salt i majonnäs tillsammans med tångrom och den neutrala tofun ger en otroligt ägglik upplevelse
Hacka kapris och dill. Ha i lite gurkmeja om du vill få den lite gulare. 1/4 dl hackad färsk dill. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök. ett knippe färsk dill (ca 1/2 dl). 1/4 dl hackad färsk dill. 1 dl blandade färska hacka örter, till exempel persilja, dill och gräslök