Kycklinggratäng med dijonsenap. Kycklinggratäng med dijonsenap. 3 msk dijonsenap. 3 msk dijonsenap. Det är bara för något år sedan som jag lärde mig att gilla senap
Först den här med dijonsenap,lök och kalvfond. 500-600 g blandfärs2 msk dijonsenap2 dl rostad lök2 vitlöksklyftor,pressadeen halv rödlök,finhackad2-3 msk ströbröd1 dl grädde2 msk kalvfond1 äggsalt,pepparsmör till stekningLåt ströbrödet svälla i grädde och kalvfond 2 minuter. 2 msk dijonsenap
Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. 3 msk dijonsenap. Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingfiléerna i smör tills de får en fin yta
//Malin Kyckling med dijonsenap och dragon. 4-5 tsk dijonsenap. 4-5 tsk dijonsenap. Det här är smaker jag gillar skarpt, eller älskar skulle jag nog säga
4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong