Blanda nötfärs, vatten, salt och peppar och forma till 4 biffar som är ca 1 cm tjocka. Stek hamburgarna i en stekpanna med smör, ca 2 mi-nuter på varje sida
27 oktober, 2014 Ugnsrostad blomkål med kryddad dijondressing. Om jag skulle välja en råvara som fått större uppmärksamhet i Miss Meisters kök än andra under hösten så är det blomkålen
Igår kväll slängde jag (nästan bokstavligt talat) ihop en chèvre chaud (dvs gratinerad/stekt chèvre) och till den enkel, klassisk sallad med dijondressing och så krutonger från en överbliven baguette
600 g flankstek 1 l plockad sallad 100 g färska champinjoner, skivade 2 tomater, i klyftor 10 cm gurka, i tärningar 2 avokador, i grova bitar 100 g sockerärtor, tunt strimlade 3 msk dijonsenap 3 msk vitvinsvinäger 2 dl olivolja 2 msk vatten salt peppar smör, att steka i timjankvist till stekning
Hör ni den här. Om ni har den minsta förkärlek för rödbetor så ska ni göra den här salladen. Det var ett tag sedan jag gjorde den men höftar ihop ett recept
Vax- och brytbönor med ört- och dijondressing. Mixa ihop ingredienserna till ört-och dijondressingen. Eftersom jag gått med i ett andelsjordbruk och får en hög med grönsaker varje fredag så får köttet bli en sidorätt