300 g Digestivekex, fint krossade. 1100 g vit choklad. 1Skal300 g Digestivekex, fint krossade 100 g smör, smält. 1Kräm2,5 dl mjölk 2,5 dl vispgrädde 0,75 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 0,75 dl vetemjöl 75 g smör 100 g vit choklad
Smula sönder digestivekex i en mixer eller slå sönder dom i en påse (använd gärna dubbla påsar då). Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vit choklad, toppad med ett lager kola
Smält smöret och mixa sönder digestivekexen i en matberedare eller med hjälp av en handmixer. Det här är en söt cheesecake där sötman och krämigheten från den vita chokladen möts av syrligheten hos granatäpplet
Hacka den vita chokladen, smält den i grädden. 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde 2 citroner 200 g naturell färskost, rumstempererad 18 digestivekex. 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde 2 citroner 200 g naturell färskost, rumstempererad 18 digestivekex Garnering
350 g digestivekex150 g smören halv vaniljstångFyllning. 100 g vit chokladett paket (200 g) Philadelphiaostett paket (250 g) Kesella3 ägg½ dl socker½ liter jordgubbarSmula digestivekexen (ett tips är att lägga kexen i en liten plastpåse och sen krossa med en kavel). 350 g digestivekex. 100 g vit choklad
Glutenfria digestivekex från Free From Foods. Vispa grädden i en annan bunke till den är ganska hård och vispa den i äggsmeten på samma sätt som med den vita chokladen
Botten300 g digestivekex [18 st] 150 g smör 10 g vaniljsocker [1 msk] 45 g strösocker [0,5 dl] 5 g malen kardemumma. 1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad
Dessa små efterrätter gjorde jag till kalkonjulbordet, sen har det inte blivit tid att lägga in dem. Den andra desserten blev vit chokladmousse med mandarinkompott