Skär persikorna i mindre bitar. 2 mogna persikor. 8 digestivekex. Mosa hälften av hallonen. Grovsmula kexen. Varva smulor, persika, kesella och hallon i glas
Åsa bjöd på den i USA - vet inte om jag fick med allt, men i min var det sallad i olika varianter, jordgubbar, persikor o valnötter o en massa annat gott
Lägg digestivekexen i en matberedare eller mixer och kör till fina smulor. Tillsätt persikojuicen med gelatinet samt de avrunna persikorna till yoghurtsmeten
150 g digestivekex. Smula sönder kexen. Smält smöret, blanda med smulorna och täck bottnen av en bakplåtspappers försedd springform (ca 24 cm i diameter) med blandningen
persikor. 25-30 digestivekex (ca 6 dl smulade). Botten. smält smöret och hacka valnötterna fint. Smula sönder kexen i en matberedare och blanda ner nötter, smör och socker