Som om det inte räckte med pajen så slog vi till lite extra och slängde på en italiensk maräng, vilket innebär att man vispar äggvitorna med en het sockerlag istället för att vispa vitorna med socker
Häll den sedan i pajskalet och ställ det kallt tills marängen är klar. Tryck ut med tummarna i en springform och ställ den i kylen medan du vispar ihop fyllningen
Smält smöret och rör ihop det med söndersmulade digestivekex. Igår fyllde maken år och då gjorde jag denna ljuvligt goda Mjölkchokladcheescaken med marängeroch hackad choklad =)
Det är några olika moment att göra och du behöver en gasbrännare till marängen men det är det värt. Seg och slö och jag har ätit påtok för mycket cheesecake
maräng, gärna rosa. 15 digestivekex. Botten15 digestivekex 100 g smör. Garnering maräng, gärna rosa 1 ask physalis, halverade 2 passionsfrukter färsk citronmeliss ätbara blommor, t ex penséer i olika färger
Krossa digestivekexenoch blanda med det smälta smöret till en smulig massa. Pajen smakar bäst till lätt sötad vispgrädde eller italiensk maräng, ja iallafall om du frågar mig
Hon hade vevat ihop en cheesecake med hallon, marängoch vaniljglass. Lägg carte d´or vanilj i en stor skål, mosa glassen med baksidan av en sked, rör i ricottaosten och vaniljextraktet
Jag gillar dem båda men nu fick det bli en bakas med mycket blåbär och toppad med maräng. Rör ihop philadelphiaosten med sockret och vaniljsockret en bunke