¾ dl rårörd lingonsylt. 250 g digestivekex. 1 dl rårörd lingonsylt. Ugn 175°. Smula kexen i en matberedare. Tillsätt det smälta smöret och kanel och mixa ihop till en smulig massa
Kör digestivekex och pepparkakor i en mixer, tillsätt smör under arbetets gång. 150 g digestivekex80 g pepparkakor100 g smält smör. 2 1/2 gelatinblad400 g naturell färskost av philadelphiatyp250 g kesella, 10 %1 tsk vaniljsocker3/4 dl florsocker2 1/2 dl vispgrädde varav 1/2 dl till gelatinbladen1 dl lingonsylt (gärna rårörd). 150 g digestivekex. 1 dl lingonsylt (gärna rårörd)
Digestivekex. portion uppstekt palt med lingonsylt och mjölk. portion blodpudding (3 skivor) med lingonsylt. 2 st Digestivekex. 1 st portion uppstekt palt med lingonsylt och mjölk. 1 st portion blodpudding (3 skivor) med lingonsylt
Krossa digestivekex (ca 1/2 paket) till smulor och blanda med smält smör (ca 100g) till en deg. 1-2 dl lingonsylt2 gelatinblad till (som smälts och blandas i samtidigt som de andra bladen)Lägg gelatinbladen i vatten